30 Kasım 2011

Seker Hamuru malzemeleri - JEM Alfabe seti  

0 Yorum var

Herkese uzun bir aradan sonra merhaba. Cok uzun zamandır sizlerle tariflerimi paylaşamıyorum ve sanırım beni takip eden arkadaşlarımı da üzüyorum. İnşallah yakında bu tembellik mi desem yoğunluk mu desem geçip gidecek ve ben tekrar tariflerle burada olacağım. Ama bu arada farklı bir çalışma içerisindeyim. Sizlerle bunu paylaşmak istedim. 


Şeker hamur pastalar ve kurabiyeler ile uğraşan arkadaşlar için hemen hemen birçok ürün artık Türkiye'de internet üzerinden satılıyor. Bazı ürünler ise ne yazıkki hala yabancı ülkelerden sipariş ediliyor. Hem fiyat olarak çok yüksek hemde hemen her ürün ne yazıkki hala yok. İşte internet üzerinden bulamayacağınız farklı ürünleri sizlere ulaştırmak için yeni bir blog hazırlıyorum. Ürün listesini hazırlarken öncelikle kendi kullandığım ürünleri koydum. Fakat sizinde istediğiniz ama internet üzerinden ulaşamadığınız ürünler varsa bana mail atarsanız onlarıda listeme ekleyebilirim. Ayırca sadece ürün değil belirli zamanlarda kitpları da sizinle paylaşmayı hedefliyorum. 

Şimdi bu kadar yazdım blog nerde diye sorarsanız eger cok yakında size yine kendi blogumdan duyuracagım. Ama öncelikle elimde olan bazı ürünleri hemen burada yayınlamak istedim. Perşembe günü ne kadar eğer bana geri dönebilirseniz size bu ürünleri yine İstanbul'dan kargo ile gönderebilme şansım olacak. 

JEM Büyük-küçük alfabe seti (YENİ) :  60.- YTL  (Türkiye de 90 ile 95 YTL arasında satılıyor.)

Önemli not:  küçük harf setinde ( t ) harfi yok, yerine 2 adet  (p ) harfi   konulmuş. Fakat küçük (f) harfi  (t) yerine kullanılabiliyor. 







Yazının devamı...

linkwithin

Related Posts with Thumbnails