08 Ağustos 2011

İndirimli Kek dekorasyon kitapları  

2 Yorum var


Bu seferki mailim biraz faklı. Sanırım artık beni takip eden herkes benim bir kitap delisi olduğumu biliyor. Kitap almayı ve hediye edilmesini çok seviyorum. Ama artık ya kitaplığımı genişletmem yada  almayı bırakmam gerekiyor. İkinci seçenek için inanın çok uğraşiyorum :) 

Elimde fazladan Zoe Clark ın en son yazdığı " Chic & Unique Celebration Cakes" kitabı var. İçerisinde 30 adet   çok farklı kurabiye ve kek tasarımı var. Elimdeki  KULLANILMAMIŞ kopyayı geri götürmeden evvel size sormak istedim. Kitap indirimliydi buyüzden sizede indirimli fiyatını söyleyeceğim. Ayrıca taa buralardan değil güzel olanı size Türkiye'den kargo ile postalayabilirim. Ehh artık daha ne yapabilirim bilmiyorum. :) Gerisi size kalmış. Fakat bana en geç bu hafta içerisinde geri dönebilirseniz sevirim. Yoksa Türkiye'den postalama şansım olamayacak. 

Fiyatı : $17 (0rjınali $22.99)




Ayrıca yine elimde bulunan indirimlerde aldığım 2 yeni kullanılmamış kitabıda yazıyorum. ilgilenenler olursa bana ulaşabilirsiniz. 

Elise Strauss ' un " Confetti Cakes For Kids: Delightful Cookies, Cakes, and Cupcakes "
Fiyatı $17  (orjinali $29.99) (Not: Kagit olan dis kapaginin kenari haf'if yirtik)

Twenty to Make: Sugar Fairies/Twenty to Make: Decorated Cookies by Frances McNaughton
Fiyatı $6  (orj: $9.95)



2 Yorum var: to “ İndirimli Kek dekorasyon kitapları


  • 8/08/2011 11:51 ÖS  

    Merhaba, uykusuz bir geceden sonra postunuzu okudum. Ben de bir kitap delisiyim. Yalniz Berlin`deyim. Kitaplarin ücünü de almayi düsünürsem Euro olarak ne kadara gelir, size nasil ödeyebilirim. Bana mail atabilirsiniz.
    Sevgiler,
    nesrin1973@live.de


  • 9/07/2011 5:09 ÖS  

    Merhabalar. ben size izmirden yazıyorum ve kitaplarınıza ben de talibim ;)) tabi daha sahiplerini bulmamışlarsa.. türkiyede hatta izmirde istediğimiz kek dekorasyon dergilerini bulmak çok kolay ve ucuz değil malesef:( hatta siz gelirken bence biraz daha fazla kitap dergi getirin.. ilkönce ben talip olurum emin olun ..ciddiyim ;)) bu arada size ödeme nasıl yapabilirim umarım kitaplarınız sahiplerini bulmamıştır tabi.. görüşmek dileğiyle.. sevgilerimle.. Şermin.. (nefiskokular@gmail.com)

linkwithin

Related Posts with Thumbnails