02 Mart 2010

Hangisini seçsem acaba  

16 Yorum var

Tam bir kitap delisi oldum ama bu bildiginiz roman tarzi kitaplar degil. Yemek kitaplari delisi. Bir kitap klubune uye olarak basladi bu cilginlik. Bu sayede begendigim kitaplari nerdeyse yari fiyatina almaya baslayinca arkasi geldi. Ama artik uzun birsure kitap almamaya kendi kendime soz verdim. Bakalim bu sozumu nekadar tutabilecegim. Simdi kitaplarimin arasindan heray birini secip o ay icerisinde yapabildigim kadar tarifi denemek istiyorum. Fakat henüz hanginden baslayacagima karar veremedim.

Hem tatlı hem tuzlu turta, pay ve milföy tariflerinin olduğu ünlü şef Michel Roux' un son kitabımı



yoksa Rose Levy Beranbaum 'un yeni çıkan kek kitabımı...

Seçim konusunda bana yardımcı olmak isterseniz , yorumlar kısmına seçiminizi yazmanız yeterli. Bakalım hangi kitapta karar kılacağım.

Sevgiyle kalın...



16 Yorum var: to “ Hangisini seçsem acaba


  • 3/02/2010 3:41 ÖS  

    Lütfen Rose Levy Beranbaum`un kitabindan söyle bol cikolatali bir pasta tarifi olsun, hatta kapagin üzerindeki resim bile olabilir.... Sevgilerimle.... Pardon bu arada üye oldugunuz kitap klübünü ögrenme imkanim olabilir mi? Sevgilerimle,


  • 3/02/2010 4:03 ÖS  

    her ikisini deeeee hemen al ve tarifleri biran önce bize aktar haydiiii aaa bak hala duruyor:D


  • 3/02/2010 5:44 ÖS  

    BEN OLSAM HER İKİSİNİ DE ALIRDIM :) BENCE SONUÇ NE OLURSA OLSUN DAYANAMAYIP İKİSİNİ DE ALACAKSIN DİYE TAHMİN EDİYORUM :))
    SEVGİLER...


  • 3/02/2010 8:22 ÖS  

    tabııkııı cıkolatalı kekler:)) lutfen en kısa zamanda bıseyler yaparmısın??


  • 3/02/2010 8:29 ÖS  

    Munster. bende o kapaktaki tarife bayilarak aldim zaten :)
    Papatya, Ummu kitaplarin ikiside bende var. Bu kadar guzel kitaplari almaz olurmuyum hic.. Sadece tarif secimine hangisinden baslasam kararsizim.
    Fidaneli,en kisa zamanda insallah canim.


  • 3/02/2010 8:36 ÖS  

    Munster, sorunu yanitlamayi unuttum. Bu Amerika da olan bir kitap klubu, bilmiyorum Avrupa'ya gonderilebilirmi. Ama ilgileniyorsan sana linkini gonderebilirim. Sevgiler


  • 3/03/2010 1:58 ÖÖ  

    sevgili Alev bence milföylülerle başla kitaptaki tariflere
    birde bana margarinsiz kurabiye konusunda takıldım demişsin canım hiç takılma bende yaparken endişelenmiştim nasıl olur acaba diye şuan bizim evden hiç eksik olmayan bir kurabiye haline geldi nefis ağızda eriyen bir kurabiye iç kısmında hafif bir kıtırlık oluşuyor o daha da güzelleştiriyor hemen denemelisin sevgiler:)


  • 3/03/2010 6:32 ÖÖ  

    rose favorim! onun videolarıyla yetiştim açıkçası..hala acemide olsam muhteşem bi bayan bence :)birkaç tarifini internetten bulup uyguladım ve geneli bu kitaptan memnundu..

    keşke burada da bu kitapları bulabilsem :( keşke yarı fiyatına uyguna alabileceğim bir kitap klubü olsa çok şanslısın çok..


  • 3/03/2010 11:58 ÖÖ  

    Sevgili Zarpandit
    Turkiye'den bir arkadasim gelecek. Istersen sana bu veya baska istedigin bir kitabi alip arkadasimda OK derse gonderebilirim. Tabii Nisan ayinda ancak.


  • 3/03/2010 4:34 ÖS  

    yayinladiginiz tum tarifler cok guzel, hic fark etmez, ben hepsine bayiliyorum. sevgiler:)))


  • 3/03/2010 5:00 ÖS  

    Ha ha ne güzel :)) ben de bi başka kitap delisiyim ve bu 2 kitaptan da almıştım, ancak henüz sıra gelmemişti bunlara ama sen sorunca, kütüphaneme gidip tekrar bie lliyip koklayım onları istedim ki bi de ne görüm ikisi de yanyana duruyo :) Bence ikisini de al, ama şunu söylemeliyim ki Rose'un kitabında çok güzel tarifler var. Şimdilik Donna Hay'ı hatmetmekle uğraşıyorum. (Laf aramızda ben de merak ettim şu klubü, yeni bi üye arıyo musunuz :))


  • 3/03/2010 10:01 ÖS  

    Gulay, inan cok sevindim gercekten cok naziksin.

    Ozlem, benimde kitapligimda alt alta duruyorlar ve artik hadi bizden tarifler yap diye bana bakiyorlar. Bu kitap klubu internetten uyelere satis yapan bir yer , bende bir uyesiyim sadece.


  • 3/04/2010 4:01 ÖS  

    Alev'cim kusura bakma, ben de nasıl okuduysam artık, tamamen yanlış anlamışım yazını, sanki hangi kitabı alsam diye sordun gibi algılamışım. O yüzden 2sini falan al dedim :)
    Hmmm peki şimdi hakkımı tekrar kullanabilir miyim?
    -....
    -Bence Rose, çünkü onun tariflerini çok merak ediyorum....

    Sevgiler


  • 3/08/2010 3:22 ÖS  

    Bir kadının çığlığı şeklinde: kesinlikle ROSEEEE......... Sevgiler.


  • 3/13/2010 8:49 ÖS  

    Kitaplar güzele benziyor, ben de Amerikadayım. Yemek kitapları okumak hobim. Üye olduğunuz kulubü öğrenebilirmiyim acaba?Bende birkaç kitap alabilirim.


  • 3/15/2010 3:47 ÖS  

    Ben kekleri tercih ederdim sanırım..:)

linkwithin

Related Posts with Thumbnails