23 Nisan 2007

Hoşçakal New York ~ ~ ~ Merhaba Boston  

20 Yorum var


Yine uzun bir süredir sessiz kaldım dimi biliyorum. Bloğumu ihmal ettiğiminde farkındayım. Fakat sessizliğimin yine çok önemli bir sebebi var. " Hoşçakal New York". Evet yaklaşık 2.5 yıldır yaşadığım bu güzel şehirden ayrıldık ve Boston a taşındık. Bizim için önemli bir karar oldu. Yeni bir şehir, yeni bir düzen, yeni bir yuva. . .

New York gez gez bitmeyen , her an yeni birşeylerle karşılaşabileceğiniz uyumayan capcanlı bir şehir. Bana İstanbul'u hatırlatan bu şehri çok özleyeceğim. Boston ise bana daha çok Avrupa'nın küçük bir şehrini anımsattı. Evet sanırım bu şehre alışmak biraz zaman alacak ama keşfetmeninde ayrı bir zevki olacağıda kesin. İçimde hem hüznü, hemde heyecanı aynı anda yaşıyorum. İnşallah yeni yuvamız bize hayırlı olsun.

Aslında buraya geldik gelmesine ama henüz yeni evimize taşınamadık. 3 hafta boyunca her haftasonu araba ile Boston'a gelip ev aradık ve ancak 3.haftanın sonunda bir ev bulabildik. Fakat evde kiracılar olduğu için henüz taşınamıyoruz. Ancak Mayıs ayının ortasında ev boşalacak ve biz, inşallah yeni evimize taşınacağız. Şimdimi nerde yaşıyoruz ?... Şehrin biraz uzağında bir suit otelde desem, sanırım artık neden bloğumu yenileyemediğim daha da anlaşır dimi.

Evet işte şimdilik benden haberler bu kadar. Otelde internet var ama çoğu zaman çalışmıyor. Ayrıca bir ev düzenim olmadığı için yeni tarifleri deneme imkanım da olamayacak. Tabii mikrodalga yemekleri isterseniz o başka :) Buyüzden bir süre daha yeni tarifler ekleyemeyeceğim. Ama Boston'da yaşayan veya yaşamış olan arkadaşlar bana bu şehir hakkında bilgi verip izlenimlerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum.

Merhaba BOSTON biz geldik..


Yazının devamı...
04 Nisan 2007

Balkabakli Minik Kekler  

1 Yorum var



Yakında...


Yazının devamı...

linkwithin

Related Posts with Thumbnails