20 Haziran 2007

Babalar Günü  

7 Yorum var

Bu yıl Babalar günü bizim için pek güzel haberlerle gecmedi. Canım babam'ın rahatsızlanıp hastaneye yatırıldıgını ogrendim. Acilen ameliyat olması gerekiyordu ve Pztesi sabahı ameliyat ettiler. Bu kadar uzakta olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Aklıma binbirtürlü şeyler geldi ama hep iyi şeyler düşünmeye çalıştım. Çok şükür ameliyattan sağ salim çıktı canım benim. İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşsun diye dua ediyorum. Lütfen sizde dualarınızı eksik etmeyin ne olur.

Herkesin geçmiş Babalar gününü kutluyorum.

Sevgi ve saglıkla kalın.

Alev

7 Yorum var: to “ Babalar Günü


  • 6/20/2007 12:15 ÖS  

    Alev inşallah babacığın en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur. Uzaklık tabiki çok zor. Ama inan baban senin üzülmei istemez. Bilirsin gurbettekilerin üzülmemesi için çok gayret gösterir büyükler...Öpüyorum seni. Tekrar çok geçmiş olsun...


  • 6/20/2007 2:47 ÖS  

    Sevgili Alev,
    cok gecmiş olsun babacıgına. Uzakta olmak, eli kolu bağlı olmak çok zordur. Türkiye'den gelecek her telefon nasil süphe içinde açılır bilirim.
    İnsallah en kısa zamanda babacın eskı saglıgına kavusur. Allah yardımcı olur.
    sevgilerle


  • 6/21/2007 4:56 ÖÖ  

    SEVGILI ALEV,

    BUYUK GECMIS OLSUN. BENDE SENI COK IYI ANLIYORUM. TURKIYE'DE OLUP VE AILESI FRANSA'DA OLMASINDAN AYNI SEYLER YASIYORUM. UMARIM BABAN EN KISA ZAMANDA ESKI SAGLIGINA KAVUSUR.


  • 6/21/2007 7:45 ÖÖ  

    merhaba
    sayfanıza ilk ziyaretimdi ve böyle bir üzücü haberle karşılaştım
    ama umarım çok çok çabuk iyileşir ve uzaklığında verdiği burukluğu üzerinizden hemen atarsınız
    sevgiler


  • 6/21/2007 12:31 ÖS  

    INSALLAH ALEV EN KISA ZAMANDA BABANDAN GUZEL HABERLER ALIRSIN.RABBIM SANADA KOLAYLIK VERSIN BU DURUMLARDAN DOLAYI AMERIKADA YASAMAK ISTEMIYORUUUM(((


  • 6/25/2007 12:47 ÖS  

    gecmis olsun alevcim, baban en kisa zamanda sagligina kavusur umarim.
    sevgiler


  • 6/27/2007 11:35 ÖÖ  

    Herkese tek tek tesekkur ederim. Babacim cok sukur hastaneden cikti. Bundan sonra hep kontrol altinda olmasi gerekiyor. Ama cok sukur diyorum. Ilginiz ve mesajlariniz icin cok saolun.

linkwithin

Related Posts with Thumbnails