19 Mayıs 2006

Ne Mutlu Türküm Diyene...  

8 Yorum var


" İki Mustafa Kemal vardır:
Biri, karşınızda oturan ben; et ve kemik, fani Mustafa Kemal.
İkinci Mustafa Kemal, O'nu (ben) kelimesiyle ifade edemem; O ben değil bizdir. O burada oturan sizler, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük mefkure için uğraşan münevver ve mücahit bir zümredir. Ben onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüsüm onların tahassür duydukları şeyleri tatmin içindir.


O Mustafa Kemal sizsiniz, cümlenizsiniz;
Fani olmayan, yaşaması ve muvaffak olması mukadder olan Mustafa Kemal O'dur.."

8 Yorum var: to “ Ne Mutlu Türküm Diyene...


  • 5/19/2006 4:10 ÖÖ  

    kusura bakmayin ama siz yemek sitesi degilmisiniz bu ne oluyor simdi!!!!


  • 5/20/2006 2:33 ÖS  

    Anonymous
    Dilerdimki , bu sorun yerine, sende bu en guzel gunumuzu kutlayan bir mesaj yollamis olsaydin.

    Bizi ozgurlugumuze kavusturan, laik bir ulkede yasamamizi saglayan ulu onderimizin bizlere armagan ettigi bu gune sahip cikmali ve gururlanmaliyiz. Hele yasanan son olaylardan sonra Ata'miza , onun ardindan ilerleyecegimizi herkese gostermeliyiz.

    Sizinde 19 Mayis Genclik ve Spor Bayraminiz kutlu olsun. !!!!


  • 5/21/2006 9:25 ÖS  

    sagol seninde kutlu olsun

    hem bu arada NE KADAR YEMEK Sitesi olursa olsun ATATÜRK'ü yazmak kötü birşey değildir neden bundan rahatsız oluyorlar bi türlü anlamadım


  • 5/22/2006 3:28 ÖÖ  

    Kim olduğumuz, ne olduğumuz, ne iş yaptığımız hiç öemli değil!! Önemli olan bu noktada milli bilince sahip olup Ata'mızı her zanakinden daha da çok anımsamak ve onun emenetlerine sıkı sıkıya sarılmak. Herkes elinden ne geliyorsa yapmalı bence. Seni de böyle bir sorumluluğa sahip olduğun için ve Atamıza sitende yer verdiğin için kutluyorum Alev.


  • 5/22/2006 4:46 ÖÖ  

    Annem bir ilkokul ögretmeniydi, imzasini, Korkmaz olan soyadimizi uygulayarak hep Mustafa Kemal Atatürk gibi atardi, her ikiside nur icinde yatsin Tuba Efe


  • 5/22/2006 10:48 ÖÖ  

    atamiza türkiyede kim karsi, dinini yasayanlarmi?

    cikintilik yapan, ortaligi karistiranlar bence asla dinini yasanlar olamaz, yanliz hükümeti cekemeyenler olabilir...

    burasi yemek sitesi kalmaliydi bence


  • 5/23/2006 3:00 ÖÖ  

    Ata'ya sayginin dinle birlestirilmesinin ne anlami var, bahsetmis oldugunuz hukumet her milli bayram da Anitkabir'i ziyaret etmiyor mu. Her 10 Kasim'da ani defterine imza atmiyorlar mi. Hem bu sitede anneler gününde Alevin duygularini paylasmadik mi. Buna itirazi olmamisti kimsenin. Alev seni kutluyorum, uzakta olsan da birlikteligi savundugun icin.


  • 5/23/2006 8:16 ÖÖ  

    Ben burda politik bir tartisma ortami acmak niyetinde degilim ve bunun da olmasini asla istemem. Bu site sadece yemek tariflerimi degil, benim icin onemli olan herseyi, duygularimi, fikir ve dusuncelerimi paylasmaya calistigim bir sitedir.

    Yorumlariniz icin herkese cok tesekkur ederim.

    Sevgiyle kalin

linkwithin

Related Posts with Thumbnails