12 Şubat 2006
2 Yorum var


Karlı bir New York sabahından herkese MERHABA ..

Uzun zamandır çok istedigim Uzak Köşe blogunu bugun resmen açmaya karar vermis bulunuyorum

İnsan gurbette olunca, sevdiği lezzetlerden ve alıştığı yaşamdan uzak kalınca kendi çözümlerini üretmeye başlıyor. Bende bu sayfamdan, sizinle hem günlük New York maceralarını, hemde kesfettigim yeni lezzeteleri paylaşmak istiyorum.

Umit ediyorum ki, Uzak Köşe sizin de ilgi ve desteğinizle gelisecek ve dopdolu bir hale gelecek. Size düşen en onemli görev ise sayın okuyucum, her türlü yorumlarınızı bana iletmeniz. Lütfen her konuda bana yazın.

Hepinize kucak dolusu sevgiler.

2 Yorum var: to “


  • 2/12/2006 4:38 ÖS  

    Cok hos bi resim. Icimdeki yalnizlik hislerini deprestirdi. Uykum geldi bakinca, soguk ve kar bena hep sicak yatak hayali kurdurur zaten. Sana simdi buradan dertlerimi yazcam, sende benle paylascan ve dertlerim yariya mi inmis olcak. Iyi ozaman.
    Benim en buyuk derdim ozlem. Hasta ediyo beni bu dert. Canim cok sikiliyo bu kodumun memleketinde. Ne sabah kalkinca icim kipir kipir oluyo ne de aksam yatarken gunun icinden hos hayaller aklima takiliyo. Saman gibi sunta gibi gunler. Yasanmis mi yasanmamis mi belli degil. Oylesine iste. Askerlik gibi. Ama benim asker arkadasim yok derdimi paylastigim.
    Cok sikildim cok...


  • 7/22/2009 11:34 ÖÖ  

    kolay gelsiiin.cok guzel site.tarifler cok guzel

linkwithin

Related Posts with Thumbnails