19 Şubat 2006

İyiki Doğdun Gizem  

4 Yorum var


Dünyalar güzeli iki yeğenim var. Teyze olmak çok başka bir duygu. Sanki onlar sizin bir parçanız gibi hissediyorsunuz, tıpkı anneleri gibi. Onları okadar çok seviyor ve özlüyorum ki. Hani insanın burnunun ucu sızlar denilir ya , gerçekten öyle. Buzdolabının üstü tamamen ikisinin resimleri ile kaplı. Hatta biraz abartmış bile olabilirim hiç boş yer kalmadığı düşünülürse :) Her sabah onlarla konusurum, öper, hasret gidermeye çalışırım, sanki yanımdalar gibi. Bu yıl doğum günlerinde yanlarında olamadım ve içim biraz buruk. Fakat burdan güzel yegenimin doğum gününü kutlayıp ona süpriz yapmak istedim. Yanında olmasam bile asla doğum gününü unutmayacağımı bilmesini istiyorum.

Doğum Günün Kutlu olsun peri kızım.
Seni çok seviyorum.

4 Yorum var: to “ İyiki Doğdun Gizem


  • 2/20/2006 7:50 ÖÖ  

    Bende 11 Martta ilk kez teyze olacağım... İnanılmaz heyecanlı sürekli bebek mağazalarında dolaşıyorum bezelye için bişiler almak tek derdim oldu ve bende maalesef bi süre sonra ondan ayrı kalacağım o yüzden senin yazını okurken bile burnumun ucu harekete geçti...Kal sevgiyle


  • 2/20/2006 6:06 ÖS  

    Merhaba dionysian

    Teyze olmak gercekten harika bir duygu. Simdiden tebrik ederim. Ayri kalmak hic kolay olmuyor ama saglikli olduklarini bildigin surece dayanmak daha kolay.

    Sevgiler


  • 2/20/2006 6:36 ÖS  

    Merhaba Alev,
    Benim de dunya tatlisi iki tane yegenim var ve seninle ayni dugular icindeyim. Bosuna dememisler teyze anne yarisi diye...Ben de aynen kizim, oglum diye konusurum onlar hakkinda. Araya mesafeler girince daha da bir baglaniyorsun onlara.


  • 2/21/2006 10:54 ÖÖ  

    canim
    biz dogum gunumuzu seninle birlikte kutladik . her zaman yanimizda ve yüregimizdeydin.inan onlarda seni cok ozledi.Biliyorsun ki cocuklarima en az benim kadar annelik yaptin.onlar bizim herseyimiz.bizde seni cok ozledik.

linkwithin

Related Posts with Thumbnails